18.AUGUST ER VI TILBAKE!🌸🌟💥

Solaleir er enda ikke over! 18. august er SFO stengt, og da har vi tenkt å arrangere en Solaleir-dag her på Follo igjen

Vi inviterer 100 unger fra 1.-4.klasse i Orkdal til en utedag fra kl 08.15 til 15.00. Her er et begrenset antall plasser, så det er «førstemann til mølla»‼️👋🏼

Pris per unge er 175kr og barna må ha med seg egen matpakke og drikke🍎

Etter 1.august er det fortsatt mulig å trekke seg, men dere vil ikke få refundert pengene😁

‼️På arket som ble sendt hjem med ungene står det 19.august, men det riktige er FREDAG 18.AUGUST

Velkommen til Solaleir sommer 2017!

Solaleir er en aktivitetsleir som arrangeres første uka i sommerferien for barn og unge fra 6-12 år. Årets Solaleir starter onsdag 21.juni, og avsluttes fredag 23.juni.

Selv om Solaleir er en aktivitetsleir, ønsker vi også at det skal være en sosial og lærerik leir med mye aktivitet, lek og glede. Når barn og unge kommer til oss ønsker vi at de skal føle seg velkommen, trygge, inkludert og hørt. Gjennom disse dagene på Solaleir ønsker vi at barna skal bli kjent og trygge med oss lederne og andre barn.

Vi holder også i år til på Orkdal Vidaregåande Skole. Her ønsker vi å vise barna, men også foreldrene, hvordan vi har det på Orkdal VGS. Området rundt Skolen kommer også til å bru brukt til å dra på turer og holde på med andre aktiviteter. Aktiviteter vi kommer til å gjennomføre kan være fotball, turer, leik, danser, vannkrig(?) m.m.

Denne leieren har vi planlagt i lang tid, og vi har lagt ned mye arbeid for at dere skal få 3 morsomme og uforglemmelige dager sammen med oss!

Solaleir 2017 starter om:

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Vi ønsker å takke alle våre samarbeidspartnere!